| ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! | |
|
+4**ÖzGe** başak jelibon |CwooN| 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
|CwooN| Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 1184 Yaş : 27 Nerden : Ashley Kalbinden İş/Hobiler : İnternet,Kitap... Lakap : Kübi İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/06/08
My Space Durumu: Ders Çalışıyor Özel Bölüm:
| Konu: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! C.tesi Eyl. 06, 2008 10:15 am | |
| arkadaşlar yazdığım yazıyı dikkatle okuyun şimdi sitede rep sistemi olamdığı için ebnde şöyle yapayım dedim herkezin rep puanını sıfırlayacam bir kişi bir kişiye rep vermek isterse bana ömden kübra şu kişiye şu kadar rep ver kendi hesabımdan diyecek herkezin rep veme hakkı 10 tane olacak bir kişi bir kişiye rep vermek isterse mesela: -kübra şu kişiye 1 tane rep ver diyeceksin bende sölediğin kişiye 1 tane rep verecem böylece rep puanı yükselmiş olacak : : ANLAMADIĞINIZ BİR YER OLURSA LÜTFEN SORUN! | |
|
| |
jelibon Üye
Mesaj Sayısı : 47 İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 05/09/08
My Space Durumu: Hemen Dönecek Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Ptsi Eyl. 08, 2008 7:03 am | |
| hmm anladım mesela biri bana imza yaptı bende ona rep verecem sana sölicem hmm ii fikir : : | |
|
| |
başak VIB Özel Üye
Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 29 Nerden : izmir İş/Hobiler : internette sitelere bakmak Lakap : yok İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Kayıt tarihi : 24/08/08
My Space Durumu: Meşgul Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! C.tesi Eyl. 13, 2008 12:33 am | |
| ben bişi anlamadım peki repleri kendimize verebilirmiyiz kübra? | |
|
| |
|CwooN| Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 1184 Yaş : 27 Nerden : Ashley Kalbinden İş/Hobiler : İnternet,Kitap... Lakap : Kübi İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/06/08
My Space Durumu: Ders Çalışıyor Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! C.tesi Eyl. 13, 2008 5:53 am | |
| hayır kimse kendine rep verme şansı yok eğer jelibon sana imza yaptı sende ona karşılığını yani rep vereceksin diyelim. bana ömden jelibona 10 rep ver dieceksin rep bende rep verecem ama 10 rep hakkın var sen handeye 5 rep jelibona da 5 rep verdin 1 günlük rep hakkını tamamlamış oldun illaki imza yapmışta ben karşılığını vereyimde değil içinden gelmişte olabilir : : ANLAMADIĞINIZ YERR | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
Mesaj Sayısı : 1235 Yaş : 28 Nerden : rize ve sevdiğim herkesin kalbinden İş/Hobiler : müzik dinlemek msn Lakap : egzö İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/07/08
My Space Durumu: Online Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! C.tesi Eyl. 13, 2008 8:50 am | |
| | |
|
| |
başak VIB Özel Üye
Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 29 Nerden : izmir İş/Hobiler : internette sitelere bakmak Lakap : yok İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! C.tesi Eyl. 13, 2008 12:19 pm | |
| | |
|
| |
*özlem* VIB Özel Üye
Mesaj Sayısı : 677 Yaş : 27 Nerden : Bi Yerden İş/Hobiler : Müzik dinlemek,Bilgisayar,dans etmek....vb) Lakap : ÖzHy İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Paz Eyl. 14, 2008 2:56 am | |
| | |
|
| |
|~PriNces~| Moderatör
Mesaj Sayısı : 1131 Yaş : 29 Nerden : Adana Lakap : aslyRi İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 24/08/08
My Space Durumu: Telefonda Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Paz Kas. 09, 2008 5:46 am | |
| BU REP DEVRİMİ BİTTİ KİLİT ÇÖP | |
|
| |
damla Üye
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 26 Nerden : D: pc başından:D İş/Hobiler : İnTeRnEt Lakap : **DAMLİİŞŞŞŞŞ** İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Çarş. Kas. 12, 2008 9:47 am | |
| ehh anladım sayılır bazı fanlarda gördüm rep gücünü zaten bliodum iyi fikir okey :cool: | |
|
| |
#scReamT Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 1489 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : dans etmek Lakap : handiş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 25/08/08
My Space Durumu: Online Özel Bölüm:
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Çarş. Kas. 12, 2008 9:50 am | |
| cbnm bu konu bitmedimi kilit çöp | |
|
| |
damla Üye
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 26 Nerden : D: pc başından:D İş/Hobiler : İnTeRnEt Lakap : **DAMLİİŞŞŞŞŞ** İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Çarş. Kas. 19, 2008 5:23 am | |
| ya kafam karıştı daha başlamadan kilit çöp :hmm: | |
|
| |
damla Üye
| Konu: Geri: ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! Çarş. Kas. 19, 2008 5:33 am | |
| yha nese kilit çöp okey cnm | |
|
| |
| ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU! | |
|