| slm millet | |
|
+4başak **ÖzGe** |CwooN| ***elif*** 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
***elif*** Üye
Mesaj Sayısı : 164 İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 30/09/08
My Space Durumu: Ders Çalışıyor Özel Bölüm:
| Konu: slm millet Salı Eyl. 30, 2008 1:38 pm | |
| ben elif bu siteyi çok güzel bulduğum için üye oldum kübranın azbuz sitesinde bu sitenin videosunu görüncede hemen girdim site süper :yuppi: bensiz forummu olurmuş şimdiden hoş buldukk :yuppi: | |
|
| |
|CwooN| Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 1184 Yaş : 27 Nerden : Ashley Kalbinden İş/Hobiler : İnternet,Kitap... Lakap : Kübi İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: slm millet Çarş. Ekim 01, 2008 9:41 am | |
| h.g. cnm tşkler üye olduğun için | |
|
| |
***elif*** Üye
Mesaj Sayısı : 164 İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: slm millet Perş. Ekim 02, 2008 1:57 am | |
| siten çok güzel cnm tebrik ediyorum bu arada bir şeydeğil hoşbuldum | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
Mesaj Sayısı : 1235 Yaş : 28 Nerden : rize ve sevdiğim herkesin kalbinden İş/Hobiler : müzik dinlemek msn Lakap : egzö İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/07/08
My Space Durumu: Online Özel Bölüm:
| Konu: Geri: slm millet Perş. Ekim 02, 2008 2:16 am | |
| | |
|
| |
başak VIB Özel Üye
Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 29 Nerden : izmir İş/Hobiler : internette sitelere bakmak Lakap : yok İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Kayıt tarihi : 24/08/08
My Space Durumu: Meşgul Özel Bölüm:
| Konu: Geri: slm millet Perş. Ekim 02, 2008 3:38 am | |
| | |
|
| |
#scReamT Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 1489 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : dans etmek Lakap : handiş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: slm millet Perş. Ekim 02, 2008 5:57 am | |
| | |
|
| |
|CwooN| Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 1184 Yaş : 27 Nerden : Ashley Kalbinden İş/Hobiler : İnternet,Kitap... Lakap : Kübi İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: slm millet Cuma Ekim 03, 2008 6:21 am | |
| | |
|
| |
***elif*** Üye
| Konu: Geri: slm millet Cuma Ekim 03, 2008 7:35 am | |
| | |
|
| |
~ ßiTané ~ VIB Özel Üye
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 30 İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: slm millet C.tesi Ekim 04, 2008 4:58 am | |
| h.g cnm adım esra hoşbulduk | |
|
| |
***elif*** Üye
| Konu: Geri: slm millet C.tesi Ekim 04, 2008 5:05 am | |
| | |
|
| |
damla Üye
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 26 Nerden : D: pc başından:D İş/Hobiler : İnTeRnEt Lakap : **DAMLİİŞŞŞŞŞ** İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 12/10/08
My Space Durumu: Meşgul Özel Bölüm:
| Konu: Geri: slm millet Paz Ekim 12, 2008 1:25 pm | |
| slm kanki nbr bulabildinmi bn mesajları kankii :cicek: gizem kjanki :kitap: seni nerde ariim :google: den mi msn neden miiiiii :ponpon: :zzz: hde birazdan uucam buraya bk knkiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
#scReamT Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 1489 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : dans etmek Lakap : handiş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: slm millet Ptsi Ekim 13, 2008 8:32 am | |
| ya nedion sen anlamadım ltfn mantıklı cümle kur her konun altına senin mantıksız cünlelerin var uf ya | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
Mesaj Sayısı : 1235 Yaş : 28 Nerden : rize ve sevdiğim herkesin kalbinden İş/Hobiler : müzik dinlemek msn Lakap : egzö İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: slm millet Ptsi Ekim 13, 2008 9:30 am | |
| | |
|
| |
***elif*** Üye
| Konu: Geri: slm millet Ptsi Ekim 13, 2008 10:46 am | |
| bencede canım hızlı yazmak hızla klawye tuşunu basmak yerine yavaş yavaş doğru yaz hadi anladım unutursun belki bari yaz sonra cümlelerini düzelt devrik cümle kurma ve mantıklı düşün ayrıca bu konunun burada ne işi var?? canım ayrıca ve ayrıca gizem kim??? | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
| Konu: Geri: slm millet Ptsi Ekim 13, 2008 12:27 pm | |
| evet gizemm kim bu sitede lk kez duydum yoksa öyle bir arkdaşım var | |
|
| |
|~PriNces~| Moderatör
Mesaj Sayısı : 1131 Yaş : 29 Nerden : Adana Lakap : aslyRi İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 24/08/08
My Space Durumu: Telefonda Özel Bölüm:
| Konu: Geri: slm millet C.tesi Ocak 10, 2009 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| slm millet | |
|