| alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
bengisuhande Banlandı
Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : müzik dans takı Lakap : tosuncuk>&bengişş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 22/07/09
My Space Durumu: Meşgul Özel Bölüm:
| Konu: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:19 am | |
| arkadaşlar yalan mı bilmiyorum fakat kristen stewart robert pattinsondan hamileymiş eğer iz bu konu hakkında bişe biliyorsanın lütfen buraya yazın | |
|
| |
DiiiLoOSh - YoOShy VIB Özel Üye
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 29 Nerden : FRANSA İş/Hobiler : OKUL Lakap : DiiiLoOSh İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 19/07/09
My Space Durumu: Online Özel Bölüm:
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:39 am | |
| canim Yalan Diye Biliyorum - cunku Ben magazin aldim roportaje da yalan diyor | |
|
| |
bengisuhande Banlandı
Mesaj Sayısı : 322 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : müzik dans takı Lakap : tosuncuk>&bengişş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:41 am | |
| bilemiyorum ama karnı resimlerde büyük gözüküyormuş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 29 Nerden : FRANSA İş/Hobiler : OKUL Lakap : DiiiLoOSh İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:44 am | |
| yani dedigine gore Bu aralr cok yiyormuus | |
|
| |
bengisuhande Banlandı
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:46 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:47 am | |
| beraber bir ev tuttular hamile olabilir | |
|
| |
bengisuhande Banlandı
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 5:49 am | |
| | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
Mesaj Sayısı : 1235 Yaş : 28 Nerden : rize ve sevdiğim herkesin kalbinden İş/Hobiler : müzik dinlemek msn Lakap : egzö İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 6:16 am | |
| ya bengi nerden duydun hemen araştırcam m | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
Mesaj Sayısı : 1235 Yaş : 28 Nerden : rize ve sevdiğim herkesin kalbinden İş/Hobiler : müzik dinlemek msn Lakap : egzö İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 6:27 am | |
| arkdaşilar flood için özür ve konu hakkında araştırma yaptım en KRİSTEN HAMİLE DEĞİL bu konu hakkında en iyi resmi haber olarak kristenin hamile olmasının imkanı olmadığı söleniyor ve bu konunun küçük bir avsrtralya gazetesiin yalan haberiolarak belirtiliyor
böle yapmalarının galiba sebebi haber duyulunca dergi ve gaztelerin satışlarının artırılmasıdır ztn | |
|
| |
bengisuhande Banlandı
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 9:44 am | |
| | |
|
| |
#scReamT Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 1489 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : dans etmek Lakap : handiş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 10:21 am | |
| Bu haberi daha öncede duymuştum Bir filmde oynamak için kilo almış yani yalan haber | |
|
| |
bengisuhande Banlandı
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Çarş. Eyl. 23, 2009 11:03 am | |
| | |
|
| |
Robert_AshLey Üye
Mesaj Sayısı : 177 İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 24/07/09
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Salı Eyl. 29, 2009 1:22 pm | |
| Tabiki De yaLan Robert'm Pattinson Bikere bunu yaLanLamş ayrıca kristenla robert çıkmıyo diye biliyorum Çnkü kristenin joe adnda bi nişanlısı var | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Paz Ekim 18, 2009 8:28 am | |
| evetr fakat ondanda yarıldı sanrım robertle ilişkisi var | |
|
| |
#scReamT Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 1489 Yaş : 27 Nerden : trabzon İş/Hobiler : dans etmek Lakap : handiş İfadeniz : Ruh Hali : Sanal Hayvanı : Favori Kızın : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Paz Ekim 18, 2009 8:30 am | |
| Alacakaranlıkta tanışmaya başladıklarından beri çıkıyoar dei biliyorum Kristenin yeni oynuyacağı film için kilo alaması gerekiyormuş saçlarınıda kestirdi zaten | |
|
| |
**ÖzGe** Moderatör
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Paz Ekim 18, 2009 8:32 am | |
| evet aman nese insaların özel hayatına girmek bu kadar iyi değil çok şey çıkıyo insının aklıda karışıyo | |
|
| |
#scReamT Süper Moderator
| Konu: Geri: alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi Paz Ekim 18, 2009 8:34 am | |
| | |
|
| |
| alacakaranlığın bellası (krısten stewart) hamilemi | |
|